Bukta

2023.10.08. 10:29

Létrával a hátán bringázott, a gyöngyösi rendőröket is meglepte amit végül találtak nála

Egy eltűnt létra miatti bejelentés okán állították meg a rendőrök Gyöngyösön a létrával a hátán bicikliző férfit. Kábítószergyanús anyag is volt nála.

Heol.hu

Létrával bicikliző fiatallal szemben intézkedtek a rendőrök a napokban Gyöngyösön. A furcsa esetet olvasónk jelezte szerkesztőségünknek. 

Létrával a hátán biciklizett. Megállították a gyöngyösi rendőrök.
Forrás: HVMRFK

Kérdésünkre Soltész Bálint, vármegyei rendőrségi sajtószóvivő elmondta: Gyöngyösön, a Gábor Áron úton állították meg a rendőrök a 23 éves halmajugrai illetőségű férfit október 3-án. A fiatalember egy alumínium létrával a hátán kerékpározott. Tették ezt azért, mert korábban érkezett egy lakossági bejelentés, miszerint egy autó tetőcsomagtartójáról meglovasítottak egy létrát. A férfi hátán lévő létráról ugyan kiderült, nem azonos a bejelentésben szereplővel, ám a gyöngyösi rendőrkapitányságra előállított férfinél kábítószergyanús anyagot találtak. Ellene kábítószergyanús anyag birtoklása miatt indult eljárás, tette hozzá a szóvivő.

Kábítószergyanús anyagot találtak a gyöngyösi rendőrök a létrával bicikliző férfinál.
Kábítószergyanús anyagot találtak a gyöngyösi rendőrök a létrával bicikliző férfinál
Forrás: HVMRFK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában