Bűnügy

2023.11.13. 17:39

Hárman raboltak ki egy fiatalt a gyöngyösi buszpályaudvaron

A gyöngyösi rendőrök rövid időn belül azonosították a rablással gyanúsítható trió tagjait.

Heol.hu

2367017529

Fotó: Saklakova

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt indított nyomozást. Két férfi és egy nő elvette egy fiatal mobiltelefonját november 10-én 20 óra 50 perckor a gyöngyösi buszpályaudvaron - olvasható a rendőrség hivatalos weboldalán.

Mint fogalmaznak, aznap este a támadók leültek a későbbi sértett mellé a padra, majd elkezdték fenyegetni, hogy mutassa a tárcáját, adjon nekik pénzt. Mivel nem tett eleget a követelésnek, ezért az egyik férfi átkutatta a zsebeit, melyekből elvett két mobiltelefont. A pályaudvaron tartózkodó fiatalok is észrevették a történteket, akik azonnal odamentek, hogy segítsenek, az egyik mobiltelefont sikerült is visszaszerezniük.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőket, és előállították őket a városi rendőrkapitányságra. A 20 éves gyöngyösi és 24 éves gyöngyösoroszi férfit – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték letartóztatásukat. Női társuk szabadlábon védekezhet.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában