Gyász

2023.12.19. 17:49

27 éves családapa vesztette életet a gyöngyösi vonatbalesetben

A vonat elé fordult az autós Gyöngyösnél, a helyiek nem értik az esetet.

Molnár Helga

Szinte semmi sem maradt az autóból

Forrás: Agria TV

Tragikus vonatbaleset történt december 16-án este, Gyöngyösön, írtuk meg korábban. Az autóban két férfi utazott, egyikük a helyszínen életét vesztette. A Ripost tudomása szerint a sofőr a piros jelzés ellenére hajtott át a síneken, az érkező vonat pedig az autó jobb oldalának csapódott. A helyiek nem értik, miért nem állt meg a tilosnál, szerintük az átjáró jól belátható. Az anyósülésen utazó 27 éves Cs. Patriknak esélye sem volt túlélni. Családja egyelőre képtelen feldolgozni a történteket. A fiatal férfi egy kisgyermeket hagyott félárván – írja a Ripost.

– Nagyon rossz ezt átélni, főleg így az ünnepek előtt. Egyelőre még azon vagyunk, hogy valahogy fel tudjuk dolgozni a történteket! Mindannyiunkat nagyon megrázott az eset – mondta el a lapnak az elhunyt egyik rokona.

Az autó vezetője, Csaba is súlyosan megsérült, őt azonnal kórházba szállították. Családtagjai imaláncot indítottak érte, és reménykednek abban, hogy a fiatal minél hamarabb felépül. A vonaton szerencsére senki sem sérült meg, az utasokat pedig pótlóbuszok szállították tovább.

A MÁV szerint működött a fénysorompó, ami pirosat mutatott. Egy helyi férfi a Ripostnak elmondta, hogy már több száz méterről látszik a jelzés, ezért érthetetlen, hogy a kocsi miért hajtott a sínekre.
– Sajnos konkrét dolgot mi sem tudunk. Még azt sem tudom sajnos, hogy épp hazafelé tartottak, vagy esetleg mentek valahova – tette hozzá az elhunyt hozzátartozója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában