Nem aprózta el

2023.12.12. 12:00

Benzinkúton ordítozott, autóból próbált pénzt lopni a gyöngyöshalászi nő

Lopások, garázdaság, testi sértés van a rovásán.

Heol.hu

A gyöngyösi rendőrök december 11-én kora délután a Püspöki úton elfogtak és a városi kapitányságra előállítottak egy gyöngyöshalászi nőt, ugyanis több korábbi bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható - adta hírül portálunknak Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Elmondása szerint a 30 éves nő kihallgatásakor hosszan hallgatta a terhére rótt bűncselekményeket, majd mindegyik elkövetését elismerte.

Még 2022 őszén egy helyi benzinkúton ordítozva felborította az állványokat, több élelmiszert ledobott a földre. Ez év márciusában egy gyöngyöshalászi személyautóból próbált pénzt lopni, de sikertelenül. A következő hónapban egy gyöngyösi üzletből akart egy szemöldökcsipeszt fizetés nélkül elvinni, azonban ekkor sem járt sikerrel - ismertette a szóvivő.

Hozzátette, májusban már duplázott, hiszen először hajnalban egy rövid szóváltást követően bántalmazott egy nőt egy gyalogátkelőhelynél, majd néhány órával később egy gyöngyösi asszony őrizetlenül hagyott táskáját lopta el.

A nő ellen garázdaság, lopás kísérlete, kétrendbeli lopás és testi sértés bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon - közölte Soltész Bálint.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában