Bűnügy

2023.12.06. 12:23

Ez a rendőrök szerint is pofátlanság: drogosokat fogtak Gyöngyösön

Pofátlan pacákok, így nevezték a rendőrök a két gyöngyösi férfit, akiket a bűnügyi felügyelet sem tartotta vissza az újabb bűncselekménytől.

Forrás: police.hu

A gyöngyösi rendőrök december 5-én kutatást tartottak két helyi férfi lakásán, akikről gyanították, hogy új pszichoaktív anyaggal kereskednek környezetükben - tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mint közölte: a gyanú hamar megerősítést nyert, ugyanis a rendőrök több mint fél kilogramm kristályt találtak K. Krisztofer és K. Róbert közös otthonában. Azonban a két férfi még tetézte is a bűnlajstromát, ugyanis az elmúlt nyáron mindkettőjük bűnügyi felügyeletét rendelte el a bíróság új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt. A két férfi „jogkövető” állampolgárként nem is hagyta el a számukra a felügyeletük helyszínéül kijelölt lakásukat, otthonukban fogadták vevőiket.

A rendőrök megjelenését követően azonban kénytelenek voltak otthonukból kilépni, és a rendőrségi fogdában – bűnügyi őrizetben – várni a letartóztatásukról szóló döntést.

Mindkét férfi ellen – ismételten – új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon. Mint ismert, a rendőrkapitányság területén az elmúlt hetekben több kábítószerrel vagy új pszichoaktív anyaggal kereskedőt fogtak el a rendőrök. Az elkövetkező napokban, hetekben további dílerek is számíthatnak a nyomozók váratlan érkezésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában