Gyász

2023.12.23. 10:25

Gyöngyösi párjához készült, tragédia lett a vége. A család legfájdalmasabb szentestéje következik

Nem ünnepli meg a karácsonyt az agárdi vonatbaleset áldozatának édesanyja. A kerekesszékes Tibor éppen a Gyöngyösön élő barátnőjéhez igyekezett volna egy augusztusi reggelen, amikor a sínekre gurult, és az érkező szerelvényt már nem tudta a vezető megállítani.

Heol.hu

Az agárdi vonatgázolás áldozata

Forrás: Borsonline.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, Soltész Tibor, az agárdi vonatgázolás áldozata egy új élet reményében indult gyöngyösi barátnőjéhez. Nehéz élete volt, a nők többször is kihasználták őt. A gyöngyösi lány egy új és boldog fejezetet nyithatott volna Tibor életében, azonban ez már sosem válhat valóra.

Éva, a 45 évesen elhunyt férfi édesanyja a Borsnak elmondta: sosem lesz képes feldolgozni fia elvesztését.

– Egymásra maradtunk a férjemmel. Tibor urnáját hazahoztuk, hogy velünk legyen. Nekem napról napra nehezebb elviselnem a hiányát, az uram valamivel könnyebben kezeli, hiszen ő tűzoltóként dolgozott, ezért sok hasonló helyszínt látott, mint ahol a gyermekünk elhunyt. Még a hagyatéki eljárást sem sikerült lezárnunk, és ha belegondolok, hogy ez mindössze 10 ezer forinton múlt, csak feldühítem magamat. A fiam bankszámláján 40 ezer forint volt, és kiderült, hogy 30 ezer forint felett már tárgyalásra van szükség a szabályok szerint. Ha minden simán megy, februárban pont kerülhet az ügy végére. Engem a pénz nem érdekel, Tibort már sehogy sem kaphatom vissza – mesélte Éva a hírportálnak, akit elszomorít, hogy a volt menye csupán egyszer érdeklődött a balesete óta, akkor is csak azt kérdezte meg, mi maradt a férfi után.

A gyászoló anya különösen most, karácsony közeledtével érzi rosszul magát.

Nem érezzük úgy a férjemmel, hogy ünnepelnünk kell. A fiunkról persze megemlékezünk, de biztosak vagyunk benne, hogy életünk egyik legfájdalmasabb szentestéjének nézünk elébe. Számunkra az élet már nem sok jót tartogat 

– fejezte be Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában