Heol.hu podcast

2023.12.11. 18:45

Így előzheted meg az adventi tüzeket - tippek az egri tűzoltótól

Ha nem vagyunk elég körültekintőek, a karácsonyi készülődés örömét könnyen beárnyékolhatják a tűzesetek, melyek megelőzésére ebben az időszakban még inkább oda kell figyelni, hiszen az adventi koszorú vagy a karácsonyfa is könnyedén meggyulladhat, ha nem vigyázunk.

Fekete-Vadászi Erika

Nagy Csaba katasztrófavédelmi szóvivő volt a vendégünk

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Már  javában a karácsonyra készülünk így advent közepén, de a sürgés-forgásban egy kis hanyagság miatt a családunk helyett könnyen a tűzoltókkal tölthetjük az ünnep egy részét. Az adventi készülődés ugyanis veszélyeket is hordozhat magában. Podcast adásunkban Hornyák Réka erről beszélget a vármegyei katasztrófavédelem szóvivőjével, Nagy Csaba tűzoltó századossal, aki azt is elmondja, hogy tűzvédelmi szempontból mire kell ügyelni adventkor. 

Továbbá tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan előzhetők meg például az adventi koszorú okozta tüzek, valamint a karácsonyfák és a fényfüzérek veszélyeiről is szót ejtünk.

Hallgasd meg teljes adásunkat: 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában