Új korszak

2023.12.29. 10:10

Karácsonykor szolgált utoljára a tűzoltó őrnagy, aki Hatvanban és Egerben is védett minket

Több káresethez is riasztották az utolsó munkanapján.

Heol.hu

Karácsony napján adta az utolsó szolgálatot Miskolcon Orjovics Tibor

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

- Karácsony napján adta az utolsó szolgálatot Miskolcon Orjovics Tibor. A „B” csoport szolgálatparancsnoka másnap még átadta a szolgálatot… és azóta egy másik időszámítás vette kezdetét számára - adta hírül közösségi oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

- Az őrnagy amúgy nem tegnap kezdte az ipart: 1986 tavaszán kezdett dolgozni a hatvani tűzoltóságon, aztán útja Moszkvába, az ottani BM Tűzoltó Mérnökképző Műszaki Főiskolára vezetett, majd két év elteltével már ismét idehaza, de már Egerben szolgált, szerparancsnokként. Aztán jött egy újabb kanyar vissza Hatvanba, utána egy éles kitérő Pécsre, 1997-ben pedig már Miskolcon erősítette a tűzoltóságot. Itt aztán különböző beosztásokba került, közben elvégezte a Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Kart, így 2005 májusától szolgálatparancsnokként szolgált a vármegyeszékhely tűzoltóságán - fogalmaznak a posztban.

Hozzáteszik, Tibor az utolsó munkanapján sem pihent, több káresethez is riasztották őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában