Mi történhetett?

2023.12.14. 11:15

Szürke-fekete furgonból ijeszthettek rá egy kisfiúra Egerben? - frissítve

Újabb rémísztő történet terjed a Facebookon. Egy egri anyuka osztotta meg, hogy iskolás gyerekét üldözte egy szürke-fekete autó a Hadnagy úton.

Heol.hu

Frissítés:

A rendőrség válaszából kiderült, hogy nem történt ilyen eset. Részletek új cikkünkben.

Korábban írtuk:

Olvasónk hívta fel a figyelmet egy, a Facebookon szerda este óta terjedő nyilvános posztra, amelyben egy egri anyuka írja le, hogy kisfiát az egri Hadnagy úti vívóteremnél leszólították egy szürke fekete furgonból, amiben két férfi ült. A gyerek az írás szerint megijedt, teljes erejéből futni kezdett, s szerencsésen visszaért az iskolába. A család a rendőrséghez fordult, derül ki a facebookos írásból. Az anyuka meglehetősen zaklatott, nyilvános posztjában mindenkit óvatosságra intett.

Megkerestük a posztoló anyukát, aki nem kívánta kommentálni kérdésünkre az esetet. Annyit írt, hogy a nyomozás lezárultáig nem akar nyilatkozni az ügyről. Kérését tiszteletben tartjuk.

Megkerestük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, hogy kiderítsük, mi is történhetett. Amint válaszolnak írásban megküldött kérdéseinkre, közzétesszük azt.

Úgy tudjuk, egyébként valóban tettek ilyen tartalmú bejelentést az Egri Rendőrkapitányságon, s vizsgálják az esetet.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában