Egri Járásbíróság

2024.01.05. 13:26

A hevesi késelés gyanúsítottját bűnügyi felügyelet alá vették

Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája egy fiatal nő bűnügyi felügyeletét rendelte el 4 hónapra, 2024. május 4. napjáig. Ennek értelmében a gyanúsított a bíróság által kijelölt ingatlant kizárólag hatósági idézés vagy orvosi ellátás céljából hagyhatja el, közölte portálunkkal pénteken az Egri Törvényszék Sajtóosztálya.

Heol.hu

A gyanúsított és a sértett között több éve húzódó súlyos konfliktus áll fenn, ezért alappal feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén ismételten megpróbálná bántalmazni a sértettet. Fennáll tehát a bűnismétlés konkrét és reális veszélye, ez volt a bűnügyi felügyelet elrendelésének indoka - tájékoztattak.

Az ügyben a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt folytat nyomozást, a gyanú szerint a most bűnügyi felügyelet alá került nő 2023. december 31-én éjjel megszúrta az élettársát. A végzés végleges, azt valamennyi érintett tudomásul vette, tette közzé az Egri Törvényszék.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 27 éves nő január 1-én este párjával autózott Hevesen, amikor egy korábbi nézeteltérés miatt vita alakult ki közöttük, majd egy késsel megszúrta élettársát.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)


 

 


 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában