Heol.hu podcast

2024.01.04. 13:04

Saját párját szúrta meg életveszélyesen a hevesi nő

Súlyos, életveszélyes testi sértéssel indult az év Hevesen. Soltész Bálint, vármegyei rendőrségi sajtószóvivő volt podcast-stúdiónk vendége, s osztotta meg az eset részleteit.

Guti Rita

A beszélgetésben kitértünk arra is, milyen ellenőrzésekkel, akciókkal indul az év rendőrségi szempontból. Soltész Bálint mesélt arról is, hogy a legtöbbek által használt közösségi platformon, a Facebookon megváltozott oldaluk elnevezése, ezentúl Heves Vármegyei Rendőrség néven érhetők el. A hevesi eset részleteiről elárulta: először balesetnek próbálta feltűntetni a súlyos állapotban kórházba került férfi sérüléseinek keletkezését a végül meggyanúsított asszony. Azt mondta elesett az udvaron és egy vascsőre zuhant. Hamar kiderült, hogy többször egymás után így senki nem tud elesni.

A rendőrség csütörtökön kora délután megjelent közleményében az esettel kapcsolatban írja, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2024. január 2-án életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt vett őrizetbe egy hevesi lakost. A gyanú szerint a 27 éves nő január 1-én este párjával autózott Hevesen, amikor egy korábbi nézeteltérés miatt vita alakult ki közöttük, majd egy késsel megszúrta élettársát. Az elkövető ezután mentőt hívott a férfihoz, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. A nyomozók H. K. gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a bűnügyi felügyeletét, melyet a bíróság január 4-én el is rendelt.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában