Rendőrség

2024.01.31. 14:47

Drogtanyára bukkantak Pétervásárán + videó

A pétervásárai nyomozók kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt vettek őrizetbe három helyi férfit.

Heol.hu

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2024. január 30-án délelőtt tartott kutatást három pétervásárai ingatlanban, mivel információ merült fel, hogy az ott lakók hosszabb ideje kábítószert értékesítenek a településen - adta hírül a rendőrség.

A nyomozók egy 50, egy 43 illetve egy 29 éves férfit vettek őrizetbe, illetve hallgattak ki gyanúsítottként. A testvérek lakásában kábítószergyanús zöld növényi származékot, fehér port, üvegpipákat, illetve mérleget találtak, továbbá laptopokat és telefonokat is lefoglaltak. A kábítószergyorsteszt mindhármuk esetében pozitív értéket mutatott.

Többféle drogot is találtak a zsaruk a dílereknél
Többféle drogot is találtak a zsaruk a dílereknél
Forrás: Police.hu

A nyomozó hatóság kezdeményezte az elkövetők letartóztatását, akik ellen kábítószer-birtoklás vétség, illetve új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az üggyel összefüggésben további öt főt hallgattak ki gyanúsítottként

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában