Bántalmazás

2024.01.04. 13:37

Életmentő műtétre szorult egy férfi, úgy megverték Kiskörénél

Félelmetes jelentek zajlottak le a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon fényes nappal.

Heol.hu

Egy szolnoki kórházból érkezett a bejelentés a rendőrségre 2023. december 26-án, miszerint egy tiszasülyi férfin életmentő műtétet hajtottak végre, sérülései feltehetően bántalmazásból származnak - adta hírül a rendőrség a hivatalos oldalán

Mint írják, másnap a nyomozóknak sikerült kihallgatni a megvert férfit, aki részletesen elmondta, mi történt vele. A megalapozott gyanú szerint december 26-án délután, a Tiszasüly-Kisköre közötti gátszakaszon, előzetes szóváltást követően három férfi ismerőse tettleg bántalmazta őt. Egyikük, lefogta kezét, míg a másik kettő kézzel és egy vasrúddal ütötte. A sértettnek sikerült szabadulnia a fogásból, és elszaladt.

A vármegyei nyomozók beazonosították a feltételezett elkövetőket, majd elfogásukat követően a trió tagjait életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 62 éves tiszasülyi gyanúsítottat, és 26 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat, melyet a járásbíróság 30 napra elrendelt. 26 éves tiszaburai társuk szabadlábon védekezhet.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában