Mint egy robbanás

2024.01.15. 10:48

Fékezés nélkül csapódhatott a felborult autóba a sofőr az M3-ason olvasónk szerint

Olvasónk beszámolója szerint az autópályán egy felborult autóba fékezés nélkül csapódott bele egy másik járműbe. A levegőben szálltak a jármű leszakadt darabjai.

Szabadi Martina Laura

Forrás: Agria TV/Facebook

Olvasónk Budapest felé haladt hétfő reggel, éppen egy baleset mellett araszolt el a kocsisor, a Nyíregyháza felőli oldalon tetejére borulva állt egy autó. Azt mondja, már a rendőrök is a helyszínen voltak, feltűnő volt a baleset, egy Nyíregyháza felé tartó sofőr valahogy mégsem vette észre, fékezés nélkül nagy sebességgel csapódott a tetőre borult járműbe.

– Lépésben haladtunk. Egy pillanat volt az egész, robbanásszerű hang, porfelhő és szétszóródó alkatrészek látszottak csak, a leszakadt darabok a mi sávunkban haladóknak csapódtak. Nem valószínű, hogy a sofőr fékezett, de az sem, hogy a megengedett sebességgel közlekedett, mi 140 környékére tippelünk. Reméljük túlélték az autóban tartózkodók – mesélte olvasónk, aki kérte, hogy nevét ne írjuk le.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a reggeli baleset során egyrészt összeütközött a két személyautó az M3-ason Hortnál, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, másrészt kétszáz méterre a balesettől, az autópálya Budapest felé vezető oldalán egy teherautó lesodródott, és a bozótosban állt meg. A vármegyei katasztrófavédelem híradása szerint a járművekből a tűzoltók feszítővágóval emelték ki az embereket. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában