Tűzesetek

2024.01.23. 21:57

Lakhatatlanná vált egy hatvani lakás a tűz miatt

Több otthonhoz vonultak a tűzoltók szombaton és hulladék is lángra kapott.

Heol.hu

Tűz keletkezett egy hatvani lakásban, a tető is lángra kapott

Forrás: Bősze Balázs tűzoltó százados/

Szombaton több alkalommal riasztották a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársait. Nagy Csaba katasztrófavédelmi szóvivő felsorolta az eseményeket.

Teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg negyven négyzetméteres melléképület délelőtt Mezőtárkányban, a Rákóczi Ferenc úton. A tűz a főépületre is átterjedt. A füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. A rajok a munkálatokat közben megbontották az épület tetőszerkezetét, a ház azonban lakható maradt. A lakók a tűz keletkezésekor el tudták hagyni az ingatlant. 

Tűz keletkezett egy hatvani lakásban délelőtt, a Csalános utcában. A tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre, akik két vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A tűzben senki nem sérült meg, az ingatlan lakhatatlanná vált. 

Két négyzetméteren égett hulladék Hevesaranyoson a Szabadság úton, délután. A pétervásárai hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, személyi sérülés nem történt - ismertette a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában