Baleset

2024.01.06. 13:15

Súlyosan megsérült Sirok és Egerbakta között a motoros, aki most visszatért köszönetet mondani

Először az egri kórházba szállították be, az ott dolgozók munkáját is köszöni a váci fiatalember.

Molnár Helga

Augusztusban írtunk arról, hogy árokba csúszott egy motoros Sirok és Egerbakta között. Akkor azt közöltük, a motoros egyedül volt érintett a balesetben, és feltehetőleg súlyosan megsérült.

Mostanra kiderült, hogy nagy volt a baj, mentőhelikopter érkezett a helyszínre, és a sofőrre hosszú felépülés várt. A fiatal váci férfi ellátogatott a miskolci mentőhelikopteres személyzethez, hogy köszönetet mondjon munkájukért – ezt osztotta meg a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. közösségi oldalán.
– Bence tavaly augusztusban szenvedett súlyos motorbalesetet. Azonnali ellátást igénylő, életveszélyes sérülései voltak, de hála a helyszínen dolgozó földi mentőegységek, rendőrök és légimentők hatékony együttműködésének, túlélte a balesetet. Hosszas intezív osztályos kezelés, majd rehabilitáció következett, már a gyógyulás útjára lépett. Bence most felkereste az őt ellátó miskolci mentőhelikopter személyzetét, megköszönve munkájukat – írták.

Megkerestük a balesetet szenvedettet, aki elmondta, a körülményekhez képest már jól van, rehabilitációra jár.
– Kiemelném még a helyszínre érkező egri rendőrök munkáját, majd az egri kórházban dolgozókét, ahová először szállítottak be – hangsúlyozta Bence, aki most már a felépülésre koncentrál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában