Machete

2024.02.09. 10:43

Bozótvágóval támadott egy férfi Lőrinciben

Be akart menni a bezárt kocsmába, lebukott, majd támadott a férfi Lőrinciben.

Molnár Helga

Bozótvágóval akart bemenni egy férfi a bezárt kocsmába Lőrinciben – hívta fel portálunk figyelmét egy olvasónk erre a történetre. Szerda este két helyi fiatalember arra lett figyelmes Lőrinciben, hogy gyanúsnak tűnő alak próbál bemenni a már régen bezárt sarki kocsmába – osztották meg egy helyi Facebook csoportban is az esetet. Azt írták, mikor közelebb mentek és kérdőre vonták, elővett egy hatalmas bozótvágókést, maszkot húzott és két járókelő felé közelített. Hátráltak és azonnal értesítették a hatóságokat. 

A kerékpáron jól látható a bozótvágókés 
Forrás: Beküldött fotó

A rendőrök és a polgárőrök is nagyon gyorsan megérkeztek a helyszínre. Végül a szomszédos utcában sikerült elfogni az „éjszakai fantomot”, de akkor a machete-tól már megszabadult. Viszont a szemtanúk elmondása szerint, egy fegyvernek minősülő tőrt is találtak nála, így intézkedtek és magukkal vitték a vélt szabálysértőt. A két figyelmes fiatalembernek állítólag azt mondta, éppen leszámolni készült valakivel. A környékbeliek szerint az ember mindig hord magánál egy bozótvágót, ami a biciklijéhez van rögzítve.

Megkerestük a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban. Szabó Boglárka, vármegyei rendőrségi sajtóreferens azt közölte, a Hatvani Rendőrkapitányságon egy lőrinci lakossal szemben szabálysértési eljárás indult közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel elkövetett szabálysértés miatt.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában