Otthon marad

2024.02.27. 16:59

Fegyverek is előkerültek a hatvani családok harcában, bűnügyi őrizet lett a vége

Két család verekedett össze vasárnap délelőtt Hatvanban, amelynek során többen kórházi kezelést igénylő sérüléseket szenvedtek. A gyanúsítottat bűnügyi felügyelet alá helyezik.

Heol.hu

Így ért véget az üldözés Hatvanban

Forrás: Tények

Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája négy hónapra elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét, amelynek értelmében a bíróság által kijelölt ingatlant kizárólag hatósági idézés vagy orvosi ellátás céljából hagyhatja el - adta hírül portálunknak Hoszné dr. Nagy Tímea, az Egri Törvényszék sajtószóvivője.

Őt azzal gyanúsítja a Hatvani Rendőrkapitányság, hogy február 25-én részt vett abban a cselekményben, amely során két konfliktusban álló család tagjai támadtak egymásra. Ennek során az érintettek egymást kölcsönösen bántalmazták, előkerült több gumilövedékes fegyver is és többen megsérültek. Mivel a két család közötti konfliktus továbbra is fennáll, ezért alappal feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a megkezdett cselekményt folytatná vagy egyéb szabadságvesztéssel is büntethető cselekményt követne el. Fennáll tehát a bűnismétlés konkrét és reális veszélye - közölte Hoszné dr. Nagy Tímea.

A végzés nem végleges, azt a gyanúsított és védője tudomásul vette, az ügyész azonban fellebbezést jelentett be letartóztatás elrendelése végett - tette hozzá a szóvivő.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában