Újoncok

2024.02.05. 18:52

Jöhet az első szolgálat: öten szereltek fel az egri tűzoltóságon

Február elsején tettek fogadalmat a frissen kiképzett tűzoltók.

Heol.hu

Öt új tűzoltó állt szolgálatba az egri tűzoltóságban

Forrás: Heves VMKI

A tiszthelyettesek öthónapos képzése a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Katasztrófavédelmi Oktatási Központjában megtartott kibocsátó ünnepséggel zárult, a képzésen öt Heves vármegyei tűzoltó is részt vett. Mindezt Nagy Csaba vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő közölte portálunkkal.

Február másodikán a vezetők fogadták az új felszerelőket a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A szervezet igazgatója, Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes üdvözölte őket, majd felhívta a figyelmüket, hogy a szolgálatban és a magánéletben egyaránt fontos, hogy hűek legyenek az esküjükhöz. Az öt őrmester: Iván Balázs, Heves Máté Norbert, Hajnal Marcell Zoltán, Csók Lajos és Ludányi Gábor az Egri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beavatkozó állományát, beosztott tűzoltóként fogja erősíteni. Az újoncok a vezetői bemutatkozást követően parancsnokuk, Vörös Tamás tűzoltó alezredes kíséretében az egri tűzoltóságra távoztak, ahol a napokban kezdik meg az első készenléti szolgálatukat - adta hírül a szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában