NAV

2024.02.02. 10:22

Óriási lángokkal égett egy kocsi a 3-as főúton

Kigyulladt egy autó a 3-as főúton, pénzügyőrök siettek a tehetetlen sofőr segítségére.

Heol.hu

A gépjármű oltásához egy másik autós porral oltóját használták az egyenruhások

Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal/Facebook

Hatalmas lángnyelvek csaptak fel a 3-as számú főút Miskolc irányába tartó oldalán egy kisteherautó motorteréből. A pénzügyőrök nem tétlenkedtek, azonnal a sofőr segítségére siettek - adta hírül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Mint írják, a járőrök Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye közútjain végeztek ellenőrzéseket, amikor fekete füstre és felcsapó lángnyelvekre lettek figyelmesek Mezőnyárád és Bükkábrány között. Az út szélén egy magyar kisteherautó motortere lángolt, amit a sofőrje tehetetlenül nézett. Az egyenruhások azonnal a segítségére siettek és egy odaérkező másik autós porral oltójával oltani kezdték a jármű motorterét.

Miután meggyőződtek arról, hogy személyi sérülés nem történt és a tüzet sikerült teljes mértékben eloltani, biztosították a helyszínt a jármű elszállításáig. A 27 éves sofőr barátai a közeli autószervízbe vontatták a kiégett járművet - részletezték a közleményben.

Az esetről a Facebookon is beszámoltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában