Segítettek

2024.02.28. 09:57

Tűzoltók siettek az elakadt autóhoz Egerben

Több esetben is szükség volt beavatkozsra vasárnap Hevesben. A tűzoltók több tűz és egy elakadt autó esetében vonultak.

Heol.hu

Vasárnap több esetben is beavatkoztak a tűzoltók vármegyénkben Nagy Csaba katasztrófavédelmi szóvivő szerint hajnalban az egri hivatásos tűzoltók Egerben a Dónát útnál egy elakadt autónak segítettek a továbbhaladásban.

Négyezer négyzetméteren égett száraz növényzet délután Tarnaleleszen, a Kossuth Lajos úton. A pétervásárai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal oltották el a lángokat, folytatta az esetek ismertetését a szóvivő. Hozzátette, szemét égett este Egerben a Béke utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el tüzet.

A kéményhez közeli szarufa gyulladt meg este egy családi ház padlásán Átányban, a Jókai Mór utcában. A tűz fél négyzetméternyi területen érintette a tetőszerkezetet, a lángokat a hevesi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltották el, az eset során senki nem sérült meg. A kémény használhatatlanná vált, azonban lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség - adta hírül Nagy Csaba.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás GettyImages)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában