Bűnözők

2024.03.08. 07:40

Meglepődhettek az elkövetők, akik fényes nappal törtek be Felnémeten egy idős nőhöz

Újabb eset történt a város északi részén. Fényes nappal törtek be Felnémeten egy idős nőhöz. A férfiak meglepődhettek a házban lakó reakcióján, rövid időn belül ugyanis futás lett az akció vége.

Szabadi Martina Laura

Felnémet önkormányzati képviselője, Bódi Zsolt osztotta meg a közösségi médiában, hogy szombaton reggel két férfi betört egy a Felvégi úton lakó idős hölgy otthonába. Beszámolója szerint az idős nő azonban rájuk kiáltott erre pedig az elkövetők futásnak eredtek, a képviselő kiemelte, hogy a „ bátor” elkövetők nézzenek be inkább hozzá legközelebb. A képviselő szerint a betörők már máskor is kerültek összetűzésbe a törvénnyel.

Burglar,Or,Thief,Breaking,Into,A,Home,Through,Window,With
Meglepődhettek az elkövetők, akik fényes nappal törtek be Felnémeten egy idős nőhöz (Illusztráció)
Fotó: Brian A Jackson / Forrás: Shutterstock

Az esetről érdeklődtünk a Heves Vármegyei Rendőr- főkapitányságnál, válaszuk szerint az Egri Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást. Ha valaki bűncselekményt vagy szabálysértést észlel, az haladéktalanul tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában