Megbánta

2024.03.05. 13:09

Az egri buszsofőrt már máskor is büntették ittas vezetés miatt + videó

Az egri buszofőrt még január 6-án kapcsolták le az Egerből Balatonba tartó távolsági járaton. Ittas vezetésért kellett most felelnie a bíróság előtt.

Heol.hu

Ahogy arról portálunkon beszámoltunk hétfőn az ügyészség bíróság elé állította azt a buszsofőrt, aki járművével idén januárban, reggel hét óra előtt pár perccel – a reggeli csúcsforgalom kezdetén – az egri autóbuszállomásról ittas állapotban indult útnak a körülbelül 26 kilométer távolságra lévő Balatonig. Az ittas vezetés miatt 1 év felfüggesztett börtönbüntetés kapott és 4 évre eltiltották a vezetéstől.

 Ittas vezetésért kellett felelni a sofőrnek, aki a reggeli csúcsforgalom előtt ült volán mögé
 Ittas vezetésért kellett felelni a sofőrnek, aki a reggeli csúcsforgalom előtt ült volán mögé
Forrás: Tenyek.hu

A Tények információi szerint a férfi beismerte és megbánta tettét a bíróságon, amit méltányoltak és két év próbaidőre felfüggesztették az ítéletet. A sofőrnek több mint 30 éve van jogosítványa, azonban korábban már kétszer is megbüntették ittas vezetés miatt, most négy évre a jogosítványát is elvették.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában