Tragédia

2024.03.10. 10:20

Szülei hibája miatt halhatott meg a csecsemő Kálban + videó

Március 3-án, vasárnap reggelre meghalt egy öthónapos csecsemő Kálban.

Molnár Helga

Ahogy arról beszámoltunk, március 3-án, vasárnap reggelre meghalt egy öthónapos csecsemő Kálban. Erről egy olvasónk beszélt portálunknak, azt is hozzátéve, hogy szerinte az édesanyja okozhatta gyermeke halálát.

Olvasónktól megtudtuk azt is, hogy mi az oka annak a feltételezésének, nem bölcsőhalálról van szó, mint amit az elhunyt anyja állít: látott fotót, amin fel van fújódva a hasa a kicsinek és az orra, s szája környékén zöld váladék látszik.

Most a Tények járt a helyszínen. Tudósításukban úgy fogalmaznak, az anya egy koszos, elhanyagolt szobában élt a négy gyerekével. A nagyobbak rendszeresen elszöktek, a csecsemő hangos sírását pedig többen hallották a környéken. A család az apát okolja a tragédia miatt, a szomszédok szerint viszont az anya a hibás, mert ivott, és nem törődött a kicsikkel. A csecsemőt már korábban elvitték orvoshoz, mert nagyon lefogyott.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán indult büntetőeljárás az ügyben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában