Gázolás

2024.04.08. 07:28

Embert gázolt a vonat Adácsnál, késnek a vonatok

Egy vágányon már megindulhaott a közlekedés, de még késésekre kell számítani. Hétfőn hajnalban embert gázolt a vonat Adácsnál.

Heol.hu

Adács megállóhelyen egy tehervonat elgázolt egy embert. A helyszínelés ideje alatt Ludas és Vámosgyörk között mindkét vágányt lezárták a vonatforgalom elől. Az utasokat pótlóbusz szállítja. A Budapest–Miskolc vonalon megnő a menetidő - írja közösségi oldalán a Mávinform. Később frissítésben közölték: Az Adácsnál történt gázolás miatti helyszínelésnél egy vágányt visszaadtak a vonatforgalom számára. Így nem kell pótlóbusszal utazni Ludas és Vámosgyörk között. A Budapest–Miskolc vonalon megnő a menetidő.

Train,Moves,By,Rail,,Delivery,Of,Goods,By,Freight,Train.
Embert gázolt a vonat Adács állomásnál
Embert gázolt a vonat Adács állomásnál (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

A Keleti pályaudvarról Miskolc, Szerencs, Nyíregyháza, Debrecen, Szolnok, Cegléd érintésével a Nyugati pályaudvarra 5:25-kor indult Tokaj InterCity ( IC 582) a Mátra InterRégió (3050) menetrendjében közlekedik Vámosgyörkig. Megáll: Gödöllőn, Máriabesnyőn, Bagon, Aszódon, Turán, Hatvanban és Vámosgyörkön. 

A Mátra IR (3050) nem közlekedik.

Az elütött ember állapotáról a mentőknél érdeklődtünk.

- A helyszínre kiérkező mentők egy férfi halálának tényét állapították meg - közölte megkeresésünkre az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában