MÁV

2024.04.07. 13:09

Gázolás miatt késnek a vonatok Hatvannál

Jászberényben elütött egy embert a vonat. A gázolás miatt a Hatvan-Szolnok vonalon kell jelentős késésekre számítani.

Heol.hu

 Vasárnap a Hatvan-Szolnok vonalon a délutáni órákban jelentősen meghosszabbodik az eljutási idő, mert Pusztamonostor és Jászberény között baleseti helyszínelés miatt nem lehetséges a közlekedés – írta a Mávinform Facebook-oldalán.  Mint kiderült, gázolás történt.

hatvan, vasútállomás, hatvani vasútállomás
Gázolás történt, a hatvani vonalon késésekre kell számítani
Gázolás történt, a hatvani vonalon késésekre kell számítani
Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A MÁV közölte, a Hatvanból 12:01-kor Szolnokra indult S820-as vonat (5734) Jászberényben elütött egy embert.  A vasúttársaság szervezi a vonatpótlást, valamint a balesetben érintett vonat utasainak átszállítását.

A gázolás miatti forgalmi változásokról is beszámoltak

  • Az S820-as vonatok csak Jászberény és Szolnok között közlekednek, Jászberény és Hatvan között a Volánbusz menetrendszerinti járataival utazhatnak.
  • A Szolnokról 14:21-kor induló S820-as vonat (5713) helyett a teljes útvonalon pótlóbusz közlekedik.

Mint megírtuk, vasárnap a miskolci fővonalon is késés lehetnek váltóhiba miatt. A miskolci fővonalon kora délután újabb probléma merült fel, az Egerből Budapestre közlekedő áramszedője sérült meg, így továbbra is késések lesznek.

A MÁV folyamatosan frissülő közleményt is kiadott az utazóközönség számára, itt lehet nyomon követni a miskolci fővonalat érintő forgalmi változásokat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában