Gyöngyös

2024.05.23. 16:30

Fehér port, lila tablettát rejtett a férfi zsebe, lekapcsolták a rendőrök

A Heves vármegyei nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 47 éves gyöngyösi férfit, valamint egy fogyasztót is lekapcsoltak.

Heol.hu

A gyanú szerint Cs. László 2023 eleje óta kábítószert árult Gyöngyösön, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály és a Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai május 22-én délelőtt igazoltatták - tájékoztatta portálunkat csütörtökön Erdei László r. főtörzszászlós, sajtóreferens.

Fehér por, lila tabletta a zsebben – egy férfit és egy nőt is lekapcsoltak a gyöngyösi rendőrök
Lila tablettát is találtak a rendőrök a férfinél
Forrás: police.hu

A férfi zsebeiből, gépkocsija utasteréből, valamint otthonából nagyobb mennyiségű droggyanús, fehér, kristályos anyag, illetve lila tabletták kerültek elő. A járművezetőt, illetve a társaságában lévő 19 éves nőt a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a gyöngyösi férfit, majd kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, továbbá kezdeményezték a letartóztatását. Társa ellen kábítószer birtoklása vétség miatt indult nyomozás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában