sirok

2017.09.25. 15:20

Hatalmas füst és lángok: kigyulladt egy busz Sirokban – Videó

Kigyulladt egy busz hétfőn Sirokban a 24-es főúton, jelezte több olvasónk is hétfőn kora délután.

Heol

Nagy Csaba megbízott katasztrófavédelmi szóvivő lapunk érdeklődésére elmondta: a Széchenyi útra a pétervásárai és az egri tűzoltókat riasztották, akik kiérkezve három habsugárral megkezdték a teljes terjedelmében lángoló busz oltását.

 (Beküldött fotó)

A szóvivőtől megtudtuk: a tűzesetben az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki. A jármű utasai és a sofőr időben leszálltak.

Úgy tudjuk, az oltás idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség biztosítja a helyszínt.

A tüzet vélhetően műszaki hiba okozhatta.

Kivizsgálják, mi okozta a tüzet

Kelemen Imre a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. Egri Területi Igazgatóságának a vezetője lapunk érdeklődésére közölte: a menetrendszerinti járat közlekedése során Sirok településen a gépkocsivezető az autóbusz hátsó részéből füstöt észlelt, melyet követően azonnal megállt. Mivel tüzet gyanított, au autóbuszt leállította, a járművet áramtalanította, az utasokat pedig leszállította.

A tüzet ezután megpróbálta az autóbusz poroltó készülékével lokalizálni, mivel nem sikerült neki, azonnal értesítette a tűzoltóságot.

A területi igazgatótól megtudtuk: a tűz eloltása után intézkedtek arról, hogy a járművet a telephelyükre szállítsák.

A tűzeset okát szakértők bevonásával kivizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában