eger

2017.07.23. 18:56

Utazó alkotótábor: a kulisszák mögé néznek

Alkotónap – Avagy a szépművészetek testközelből címmel egész napos műhelyeket tart az Egri Kulturális és Művészeti Központ telephelye, a Vitkovics-ház saját kiállításaihoz kapcsolódva. 

V. M.

A résztvevők a kulisszák mögéis betekinthetnek a foglalkozásokon: a műalkotások műhelytitkait, anyag-, valamint eszközvilágát ismerhetik meg.

Ezúttal utazó – túrázó – alkotónapot is rendeznek: a résztvevők a Bükkbe kirándulnak fényképezőgéppel és ecsettel, ceruzával, a 40 év – 40 kép a Bükki ­Nemzeti Park fotókiállítása apropóján ­július 29-én, szombaton, 10 órától. A program egy különleges természetvédelmi és képzőművészeti kirándulás lesz szakemberek vezetésével. Az érdeklődők Felsőtárkányban, a Nyugati Kapu Látogatóközpontban találkoznak. A túra távja 10 kilométer, a résztvevők pedig a Felsőtárkány–Dolomit-bánya–Vár-hegy (erdőrezervátum)–Várkút–Kövesdi-kilátó–Felsőtárkány útvonalon haladnak.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a 20/247-1995-ös, a 36/515-051-es telefonszámon, a [email protected] e-mail-címen, netán a Vitkovics-házban személyesen.

V. M.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában