szihalom

2017.09.06. 17:51

Egészségnap: Pál Feri atya is érkezik

Az esemény idején gasztrosarokkal várják a látogatókat Szihalomban.

J. H.

Újraélesztési tanácsadás is lesz Illusztráció Fotó: Berán Dániel

Egyesületünk 2006-ban alakult, azóta ­minden évben a Civil Expón és a Kis Bocs Mikuláson megrendezzük az egészségnapunkat is – hangsúlyozta Galyasné Dósa ­Katalin, akit a szeptember ­30-i, Magyar-Tár-Házba tervezett egészségnapjukról kérdeztünk. – Alapszabályunkban prioritás az egészséges életmód fontossága, az egészségtudatos magatartás hangsúlyozása a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt. Még 2007-ben nyertünk egy projektet Egészséges test, egészséges gyermek címmel. Fontos számunkra a preventív szűrővizsgálatok hirdetése.

A Kis Bocs ­Baba-Mama Közhasznú Egyesület ­vezetője elmondta még azt is: széles­ körű­, komplex rendezvényt szerveznek, melyen az egész család jól érezheti magát. Az esemény idején gasztrosarokkal várják a látogatókat, ahol egészséges ételeket kóstolhatnak. Az egészségnap programjai között Pál Feri­ atya is tart előadást A lelkierő fejlesztése, éltető spiritualitás címmel.

Újraélesztési tanácsadás is lesz Illusztráció Fotó: Berán Dániel

– Úgy gondoljuk, ha a lélek­ rendben van, akkor tud rendben lenni a test is – fogalmazta meg gondolatait az esemény főszervezője.

J. H.

Címkék#Szihalom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában