Gyöngyös

2018.02.18. 18:28

Fókuszban az egészséges életmód

Címkék#gyöngyös

Stresszoldás jógával, életvezetési tanácsadás, arc diagnosztika és gyógyító kristályok – csak néhány érdekesség az idei Natura nap kínálatából.

H. É.

A hétvégén ismét megtelt a Mátra Művelődési Központ, amely már évek óta otthona a Natura Családbarát Egészségnapoknak. Ilyenkor a különféle termékbemutatók, kóstolók és mozgásórák mellett a művelődési ház termeiben előadásokat is tartanak leginkább a testi-lelki-szellemi egészségről.

Idén szóltak boldogságról, vitaminokról, de volt gyógyító masszázs érintéssel és energetikai kezelés is. Cserős Melinda szervező elmondta: minden évben hívnak visszatérő előadókat, de igyekeznek új programokkal is szolgálni. A különösen népszerű és kedvelt foglalkozásokat évről-évre visszavárják a vendégek is. A grafológia, az aura diagnosztika és a masszázs is sokak kedvence. Idén pedig többeket vonzott a Hellinger-féle csoportos családállítás is. Az egészségnapon az egész családra gondolnak a szervezők, idén is gyereksarokkal és kézműves foglalkozásokkal várták a legkisebbeket.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában