Heves megye

2018.06.15. 11:30

Szín5ös: Keressük a megye kitűnő tanulóit!

Arra biztatjuk a színötös tanulókat, hogy jelentkezzenek játékunkra! A kiváló teljesítményt nyújtó diákot ajándékban részesítünk.

A tanév vége a legtöbb diáknak természetesen már a vakációról szól. Van azonban még egy fontos pillanat a szünidő előtt: a bizonyítványosztás­. A Heves­ Megyei Hírlap ­és a Heol meghirdeti a Szín5ös akciót: bemutatjuk azokat a Heves megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Arra biztatunk tehát mindenkit, csatlakozzanak a színötösök csapatához! Szeretnénk, ha minden olvasónknak­ megmutathatnánk, mennyi kitűnő általános iskolás Heves megyei ­diák kezdi el a vakációt a következő napokban.

Arra kérjük a jelentkezőket, illetve szüleiket, vagy éppen nagyszüleiket, hogy töltsék ki a www.heol.hu/szinotos weboldalon kifejezetten erre a játékra kialakított űrlapot, töltsenek fel egy-egy fotót a bizonyítványról, valamint a játékra jelentkező diákról és persze írják oda azt is, melyik iskolába jár a nebuló. Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

A színötös tanulók portréit az online oldalon és a Heves Megyei Hírlap hasábjain is megjelentetjük. Természetesen mi is jutalmazzuk a kiváló teljesítményt, minden lapunkban megjelenő diákot – amennyiben a szerkesztőségünkben bemutatja bizonyítványát és azt a lapszámot, amelyben ­fotója megjelent – ajándékkal ­jutalmazunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában