HEVES MEGYE

2018.07.19. 17:15

Jelentős menetrendi változások a megyében

 Pályafelújítás miatt számos vonat módosított menetrend szerint közlekedik megyénkben.

M. H.

A Budapest–Hatvan vonalon a gödöllői és a turai állomáson, továbbá a Rákos–Pécel, illetve Tura–Hatvan közötti szakaszon dolgoznak július 21-től szeptember 8-ig. Egyes hatvani elővárosi vonatok nem közlekednek, helyettük az egri és a sátoraljaújhelyi gyors- valamint sebesvonatok Budapest–Hatvan között minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

Július 26-tól augusztus 4-ig, augusztus 11-től 15-ig és augusztus 27-től szeptember 7-ig a Keleti pályaudvarról Hatvanba 23 óra 50 perckor induló személyvonat nem közlekedik, helyette július 27-től augusztus 5-ig, augusztus 12-től 16-ig és augusztus 28-tól szeptember 8-ig Rákos–Hatvan viszonylatban pótlóbuszok szállítják az utasokat. A pótlóbuszokhoz a csatlakozást Budapest-Keleti–Rákos viszonylatban a 23 óra 55 perckor induló szolnoki vonat biztosítja.

A hatvani vonal vágányzári menetrendje miatt a többek között a Hatvan–Somoskőújfalu, Hatvan–Szolnok, Füzesabony–Eger vonalakon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vasúttársaság azt tanácsolja utasainak, hogy kísérjék figyelemmel az állomásokon elhelyezett hirdetményeket, útbaigazító táblákat, térképeket, valamint a hangos utastájékoztatót. A módosított menetrend a MÁV-csoport honlapján, a vágányzári hírek között érhető el. Az utasok tájékozódhatnak a Vonatinfó alkalmazásban és a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatánál is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában