Tarnalelesz

2018.07.08. 17:25

Kicsik és nagyok együtt szórakoztak a Lelesz Feszten

Több hetes előkészület előzte meg az idei Lelesz Feszt elnevezésű programot, amely idén is beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

B. K.

Az Utassy József Általános Iskola zenészcsapatának műsora Fotó: Dömök László

A tarnalelesziek legnagyobb rendezvényén a falu hat testvér településének delegációi is részt vettek. Az időnként szemerkélő eső sem szegte kedvét a szórakozni vágyóknak. Szombaton az ünnepélyes megnyitón Kovács Béla, polgármester köszöntötte a résztvevőket, majd egymás után léptek színpadra a helyi és a környékbeli kulturális csoportok. Nagy sikert arattak az óvodások, a jókedvről és a hangulatról pedig a a tarnaleleszi és a a bükkszenterzsébeti hagyományőrzők gondoskodtak. Fellépett a Rákóczi Péter Ifjúsági Fúvószenekar, majd a Balkán Fanatic adott koncertet.

A Tarnaleleszi Ezüstvirág Nyugdíjasklub Fotó: Dömök László

A gyermekeket játékos foglalkozások várták, az esti órákban pedig retró diszkón táncolhattak. A nap sztárvendégei Bódi Guszti és Margó voltak.

Az Utassy József Általános Iskola zenészcsapatának műsora Fotó: Dömök László

Vasárnap az ötven tagú vendégdelegáció vasárnap Egerbe látogatott, ahol ismerkedtek a város nevezetességeivel, majd a Bikavér Ünnep zárónapján megkóstolták a finom egri borokat.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában