Eger

2018.09.06. 11:40

Speciális eszközökkel próbálják kiszárítani a Hunyadi tantermeit

Nem tudni mi történik akkor, ha egy újabb, heves esőzés következik be. A szülőknek arról sincs információjuk, hétfőn mehetnek-e már iskolába a gyermekek.

Süli K.

Korábban számoltunk be arról, hogy kétnapos rendkívüli tanítási szünetet rendeltek el csütörtök-péntekre az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskolában a szerdai heves esőzést követően. Az intézménybe járó diákok szülei a héten fordultak a médiához, miután a korábbi ígéretekkel ellentétben nyáron nem történt meg az iskola felújítása. Ennek következtében esőzésekkor több emeleti tanterem is beázik, a falak nedvesek és penészesek, némelyik teremben a villanyt sem merték felkapcsolni mert attól féltek, az elektromos hálózat is sérülhetett.

Az intézmény igazgatója szerda este rendelt el rendkívüli tanítási szünetet, először a szülői munkaközösség tagjait értesítették, akik tájékoztatták a többi szülőt is. Azok számára, akik nem tudják a két nap alatt gyermeküket elhelyezni, felügyeletet biztosít az iskola.

Az egyik Hunyadis édesanya lapunknak elmondta, úgy tudja, speciális eszközökkel megpróbálják a következő napokban kiszárítani az érintett termeket, ám arról, hogy mi történik akkor, ha esetleg egy újabb, heves esőzés következik be, nincs információjuk, nem tudják, hétfőn mehetnek-e már iskolába a gyermekek.

Címkék#hunyadi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában