Nagytálya

2018.10.22. 16:18

Óvodai bútorokat táncoltak össze Nagytályán

A község óvodáját pályázati forrásból, valamint önerőből is fejlesztik.

Süli K.

Új bútorokkal, galériával gazdagodik hamarosan a település óvodája egy jótékonysági gyűjtésnek köszönhetően – tudtuk meg Ujváry Zsuzsannától. A nagytályai Szivárvány Óvoda vezetője elmondta, az elmúlt hét végén tartottak a helységben retró partit, aminek a bevételét az óvoda javára ajánlották fel.

– Hamarosan befejeződik az intézményünk felújítása – részletezte Ujváry ­Zsuzsanna –, idén már kétcsoportossá bővültünk, az új csoportszoba berendezésére szeretnénk fordítani a befolyt összeget. Óriási öröm, hogy több mint százötvenen vettek részt a jótékonysági rendezvényünkön, minden korosztály képviseltette magát, a vártnál nagyobb összeget sikerült összegyűjtenünk. Rengeteg vállalkozó állt mellénk, sokan segítettek a szervezésben, nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki segített valamiképpen.

A község óvodáját pályázati forrásból, valamint önerőből is fejlesztik, egyebek között új nyílászárókat építettek be, megújult a tető, külső szigetelést végeztek, s a villamos hálózatot is korszerűsítették.

Címkék#Nagytálya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában