Heves

2018.11.10. 16:47

Elindult a hevesi iskola felújítása

Régen várt fejlesztés kezdődött meg a ­Hevesi József Tagiskolában. Szabó Imre­ Tiborné intézményvezető szavai szerint átfogó felújítás 1965 óta nem volt az épületen.

Sz. K.

A mosdókat is felújítják az iskolában Beküldött fotó

Tavaly tavasszal adták át a felújított tornatermet, amely az Egri Tankerületi Központ és Heves Város Önkormányzatának összefogásából újult meg.

A mosdókat is felújítják az iskolában Beküldött fotó

– Folytatva az intézmény fejlesztését, a sikeres pályázatnak köszönhetően a vizesblokkok, a mosdók felújítása mellett mozgáskorlátozott-mosdót is kialakítunk. Majd megújulnak a tornatermi öltözők, a fejlesztőhelyiség, a tehetségműhely, egy tanterem, s a földszinti hosszú folyosó is. Előreláthatólag november közepén adják át ezeket a helyiségeket – tette hozzá az intézményvezető.

Tájékoztatása szerint a legkritikusabb állapotban a külső homlokzat, a mosdók és az öltözők vannak, amelyek nem feleltek meg a kor követelményeinek.

– Szükség volt már erre a felújításra. Reméljük, hogy a homlokzat rendbetétele sem sokáig várat magára – emelte ki Szabó Imre Tiborné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában