gyöngyös

2019.01.22. 15:16

A bajnok is náluk tanult

Segítőkészek az oktatók és családias a légkör.

H. É.

Agrár-, gazdasági- és informatikai képzésekre is várja a jelentkezőket az Eszterházy Károly Egyetem Károly Róbert Campusa. A minap megrendezett nyílt napon a továbbtanulás előtt állók részletes tájékoztatást, valamint szakszerű és személyre szóló tanácsadást is kaphattak az oktatóktól, hallgatóktól. Bejárhatták az épületet és ez alkalommal Gyurta Dániel is köszöntötte őket. Az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó gazdálkodás-menedzser szakon végzett itt idén és szavai szerint fantasztikus élmény volt idejárni.

Az olimpiai bajnok úszó Gyurta Dániel (középen) is ajánlotta a gyöngyösi campust a fiataloknak Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Csak javasolni tudom mindenkinek az egyetemet és a campust, mert családias a légkör és az oktatók is segítőkészek – osztotta meg tapasztalatait a sportoló.

Dr. Bujdosó Zoltán főigazgató a képzéseken túl több specialitását is kiemelte az intézménynek. Közölte, hogy a világ harminc országából tanulnak Gyöngyösön hallgatók, akikkel angolul társalognak, kollégiumi férőhelyet mindenki számára biztosítanak és a főváros közelsége is szempont lehet a fiatalok számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában