top 10

2019.01.01. 10:00

Ezek voltak portálunk legolvasottabb cikkei 2018-ban

Következő visszatekintő írásunkban összeszedtük olvasóinknak a 2018-as év legolvasottabb tíz cikkét.

Heol

1.

 

Május 26-án történt Horton ez a szörnyű tragédiával végződő eset, melyben egy nagymama tehervonat elé vetette magát négyéves unokájával. A nő a vasúti kereszteződésben megállt, biciklijét letámasztotta és a vonat elé ugrott a gyermekkel, a balesetben mindketten életüket vesztették.

2.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Bejárta a sajtót a Nógrád megyében lencsevégre kapott medve híre, és hasonló port vert a megyénkben, Pétervásárán szombat éjjel levideózott példány is. Bár a gyors mozgású állat valószínűleg már messze jár, ideje megbarátkoznunk a gondolattal: medvével az északi erdőségekben is összefuthatunk.

3.

Mindkét autó az árokban kötött ki Fotó: Czímer Tamás / HMH

Május 18-án történt ez a súlyos közúti baleset, mely összeállításunk harmadik legolvasottabb írása. A balesetben frontálisan összeütközött két személyautó melynek következtében hat ember szenvedett sérüléseket, közülük ketten gyermekek voltak. A sérültekért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

4.

Fotó: Police.hu

Július végén történt ez a tragikus kimenetelő baleset, melyben egy nő vesztette életét az Eger és Kerecsend közötti szakaszon. A balesetben két személyautó ütközött, az ütközés következtében a nő a helyszínen életét vesztette. A szakértők szerint a nő valószínűleg elaludt egy pillanatra a volánnál, majd amikor felriadt akkor fékezett és rántotta el a kormányt.

5.

Ötödik legolvasottabb cikkünkben arról írtunk, hogy : július végén történt a 24-es számú főút 55-ös kilométerében Egerbakta és Eger között történt az a súlyos baleset melyben egy motoros és egy autóbusz ütközött. Az eset során a motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett.

6.

Egy nézeteltérés miatt alakult ki az tömegverekedés Gyöngyösön a helyi lakosok között, ahol egy többfős társaság tagjai kéziszerszámokkal bántalmaztak másik három férfit. A verekedők egy családi ház ablakát is betörték, ahol tüzet okoztak. Az összetűzésben többen súlyos sérüléseket szenvedtek.

7.

Érdemes volt nyitott szemmel járni a nyáron Egerben és környékén, ugyanis több szemtanú szerint Brad Pitt Szilvásváradon forgatott, méghozzá producerként. Pitt és csapata a The King című filmet forgatja megyénkben, Egerszalókon van a szállása, többen látták az ismert színészt délben az egri piacon is.

8.

Életét vesztette az a férfi, akit június 9-én este Poroszló közelében az úttesten elütött egy személyautó. A férfi világítás nélkül, félmeztelenül gyalogolt az úton, amikor a beleset bekövetkezett. Az autó vezető nő a baleset után azonnal megállt, segítséget hívott a szerencsétlenül járt emberen, de az életét már nem lehetett megmenteni.

9.

Fotó: Police.hu

Idén tavasszal történt ez a halálos közúti közlekedési baleset Eger és Noszvaj között, a Mátyus tanya közelében, melynek következtében egy férfi életét vesztette. A balesettel kapcsolatban a rendőrségi kereste a szemtanúkat.

10.

Fotó: Tóth Balázs

Júniusban történt Szilvásváradon az a hatalmas esőzés amikor a lezúduló nagy mennyiségű csapadék utakat, átereszeket, útpadkákat mosott el, a parkoló autókat padkának, villanyoszlopnak sodort, valamint elöntötte számos családi ház pincéjét, szuterénjét, kazánházát 1-1,5 méter magasan. A hatalmas esőzés a Szalajka völgyben a kisvasút pályáját is alámosta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában