hó és téli sportok

2019.01.27. 12:10

Így buliztak a mátraszentistváni hófesztiválon – Videóval

A Mátraszentistváni Sípark nyolcadik alkalommal rendezte meg havas fesztiválját, a Hófesztivált, amely nem más, mint a hó és a téli sportok ünnepe a hegyen.

H. É.

Az idén sem csalódhattak, akik ellátogattak az eseményre, és voltak is jócskán. A három nap alatt több ezer látogató élvezhette a tél örömeit és válogathatott a sípark által kínált lehetőségek közül. Csütörtökön a gyerekeké, a kezdőké és a síelést kipróbálni vágyóké volt a főszerep, hiszen ezen a napon ingyenesen nyílt lehetőségük az ideérkezőknek a síléceket felcsatolni és oktató segítségével egy kicsit belekóstolni ebbe a téli sportba.

A hófesztivál Instagram oldalán látványos fotókat is közölt.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hófesztivál (@hofesztival) által megosztott bejegyzés,

Az esemény házigazdájával Rákóczi Ferivel is gyakran találkozhattak a három nap alatt az ideérkezők. A péntek estét sokak örömére Beatrice koncertje zárta.

A szombati bulinapon a játékos sportvetélkedők, a színes családi programok mellett a szórakozásé is volt a főszerep, az est sztárvendégei ugyanis Tóth Gabi énekesnő és Lofti Begi voltak. A hóimádó kicsik, nagyok és családok fesztiválját látványos záró show-műsor zárta.

[video width="2048" height="1536" webm="https://www.heol.hu/wp-content/uploads/2019/01/matraszentistvansiparkhegy20190126.webm"][/video]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában