Beruházás

2019.02.25. 17:09

Elkezdődött a Kossuth Lajos utca felújítása, útszűkületre kell számítani

A beruházás eredményeként megszépül a Kossuth utca északi oldalán található járda és parkoló, megújul a zöldfelület.

Sz. K.

Hétfőn megkezdődöt az egri Kossuth Lajos utca felújítása. A szakaszon – az Egészségház utcai kereszteződéstől indulva, a Líceum oldalán haladva – kerítéssel határolták el a megújuló területet. A járda belső oldalán, az épületek mellett továbbra is biztosított a gyalogos közlekedés és az érintett üzletek működése, s megközelítése is.

A kertészeti terv alapján megújul a zöldfelület is Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mivel a kivitelező a kordonokat az útpályára helyezte, kisebb útszűkületre kell számítani. A kétirányú forgalmat ez nem akadályozza, de figyelmet igényel az autósoktól. Továbbá a munkagépek folyamatos mozgása miatt is érdemes óvatosan közlekedni a Kossuth Lajos utca ezen részén.

A munka a várakozóhelyek felújításával kezdődik, a beruházás eredményeként megszépül a Kossuth utca északi oldalán található járda és parkoló, megújul a zöldfelület. A fejlesztés érinti a Fellner Jakab utca (taxiállomás) – Kossuth Lajos utca csomópontját és a Bajcsy-Zsilinszky úti parkolók körüli burkolatot is – tájékoztatott Zentai László, önkormányzati médiareferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában