projektzáró

2019.02.27. 22:03

Felújított iskolában tanulhatnak Hevesen

A külsőleg is megszépülhet majd a tagintézmény épülete.

Sz. K.

– Megújult a Hevesi József Tagiskola földszinti aulája, folyosója, a tantermek, a mosdók, tornatermi öltözők és azok mosdói, valamint kialakítottak a földszinten egy mozgáskorlátozottaknak szánt mellékhelyiséget is. Továbbá közel négymillió forint értékben eszközöket is vásároltak az intézménynek – jelentette ki Ballagó Zoltán. Az Egri Tankerületi Központ igazgatója, az épület belső tereit érintő infrastrukturális fejlesztésekről szóló pályázat projektzáró rendezvényén szerdán mondott köszöntőt az intézményben.

Kiemelte, a projekt – mely európai uniós támogatás segítségével a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg – több mint 30 millió forintos pályázati támogatásból jöhetett létre. A megvalósult korszerűsítésekkel az intézmény emelni tudja az oktatás valamint az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát. Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselő bejelentette, már elindítottak egy energetikai pályázatot, mellyel külsőleg is tovább korszerűsödik az épület. Az esemény ünnepélyes szalagátvágással zárult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában