Év párja

2019.02.04. 14:00

Rita és Alessio szerelme fődíjat ért

Rita és párja Alessio nyerte meg Év párja játékunk fődíját, egy két személyes, utó nászutatat a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa-ba.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

A Heol.hu és a Heves Megyei Hírlap közös játékára 2018-ban, Heves megyében házasságot kötött párok jelentkezését vártuk. Az idén is nagy sikere volt a versenynek, a beérkezett esküvői fotókra összesen, a voksolás zárásáig több mint tízezer szavazat érkezett és 32057 látogatót nézte meg a játék hivatalos oldalát.

A nemrég zárult versenyünk első helyezettje, Zilio Rita és férje Alessio. A szerelmesek képeire összesen 1906 szavazat érkezett, így nyereményük egy romantikus, 2 személyes, utó nászút a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, Badacsony első számú hoteljébe, ahol a helyi gasztronómia, bor és wellness nyújtotta kényeztetést élvezhetik. Az év borszállodája a legjobb hely arra, hogy nyerteseink felfedezhessék a festői Balatonfelvidéket, átélhessék a Badacsonyt. Reméljük tényleg egy igazi második nászútban lehet részük. A 2 fő részére és 2 éjszakára szóló ajándékutalvány félpanzióval, wellnesshasználattal és 3 tételes borkóstolóval 2019. január 16–június 21. és augusztus 25–december 22. között használható fel, akár hétvégén is.

Rita és Alessio

Rita kérdésünkre elmondta, párjával Alessioval egy levelezős oldalon ismerkedtek meg 2013-ban, ahová olasz nyelvtudása fejlesztéséért regisztrált. Fél éven át tartó levelezésük után, egy családi nyaralás alkalmával végre személyesen is volt szerencséjük találkozni Lignanóban. Ezután nemsokkal Alessio is meglátogatta Ritát Gyöngyösön.

A pár évekig tartó távkapcsolatban élt, mikor megismerkedésük harmadik évében, 2016-ban Alessio megkérte Rita kezét Debrecenben, a Magyarország-Portugália labdarúgó mérkőzésen. Szerelmüket végül tavaly augusztusban erősítették meg gyöngyösi esküvőjükön.

Rita egyetemi tanulmányai révén sikeresen részt vett egy szakmai gyakorlaton Velencében, így a házaspár több időt tudott együtt tölteni. Jelenleg mindketten Gyöngyösön élnek, Alessio számos idegennyelvet beszél, ezért elsődleges tervei közt szerepel, hogy a turizmusban helyezkedjen el.

Ritának és Alessionak ezúton is gratulálunk és további sok boldog, együtt töltött éveket kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában