Agria Park

2019.03.10. 14:11

Fergeteges bulival zárult az egri Pálinka Fesztivál – Galériával

Immáron 8. alkalommal rendezték meg a már hagyománnyá vált Pálinka Fesztivált az Agria Park 11. születésnapján.

Sz. K.

A pénteken startolt kétnapos ünnepen a Díszkertbe látogatók belekóstolhattak a pálinkák varázslatos világába, melyekhez Street food különlegességeket fogyaszthattak. A vendégek megízlelhették a Bükkaranyosi Pálinka, a Cibakházi Pálinkafőzde, az Egri Csillag Bor és Pálinka Patika, a Gál Tibor Pincészet, a Gyulai Pálinka Manufaktúra, az Illúzió Pálinka, a Kontyos Bor és Pálinka, valamint a Nobilis Pálinka kiállított italait. Emellé pedig fogyaszthattak A lángosos, a Briga Burger, a Happy Churros és a Kolbice ételei közül is.

Az ingyenes rendezvény első estéjén a Maszkura és a Tücsökraj, az Anna and the Barbies, valamint DJ Endru gondoskodott a hangulatról. De szombat este sem maradt pezsdítő dallamok nélkül a közönség, ugyanis Oti Voice Bass, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, végül pedig DJ Nandee szórakoztatott. Továbbá a születésnap alkalmából kedvezményesen vásárolhattak a hétvégén az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában