országos döntő

2019.04.24. 00:01

Hamarosan kiderül, ki az első Tündérszép

Szépségversenyünk harmadik fordulójában 13 megye hölgyei közül neves szakmai zsűri és olvasóink választják ki kedvenceiket.

HEOL

Kola Gréta Heves megyét képviseli az országos döntőben

Elérkezett a hónapok óta tartó Tündérszépek-verseny fináléja: a www.heol.hu/tunderszepek oldalon mától 13 megye – köztük Heves – hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszép ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek.

Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián, a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el.

Kola Gréta Heves megyét képviseli az országos döntőben

Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer lehet szavazni. Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy halmozzák el szívekkel Kola Grétát, és mutassák meg, hogy a Heves megyei lány az igazi kedvenc.

Drávucz Rita

Olimpikon, világ- és Európa-bajnok vízilabdázónő, idén a Magyar Parasport Napjának nagykövete.

Mit gondol a szépségről? „Egy őszinte mosoly a női nem legnagyobb varázsereje.”

Fotó: APPLEHEART

Kárpáti Rebeka

2013-ban elnyerte a Miss Universe Hungary címet, modellkedett Moszkvában és Milánóban. Jelenleg a Jóban Rosszban sorozat Révész Borijaként, illetve mint műsorvezető láthatjuk a FEM3 Café-n.

Mit gondol a szépségről? „Számomra a szépség egyenlő a harmóniával. Harmónia a külső és a belső értékeket, tulajdonságokat tekintve. Hiszen a lélek mindig kiül a szemre. És én első soron ezt figyelem.:-)”

Fotó: APPLEHEART

Sándor András

Médiamúltjában több mint 40 könyvet írt a legkülönbözőbb műfajokban, piacvezető magazinok szerkesztőségeit irányította, televízió és rádió-műsorokat szerkesztett, illetve vezetett, hangját számos reklámban és narrációban hallhattuk.

Mit gondol a szépségről? „A női szépség esztétika fogalmán túl talán egy fontosabb lélektani hatás létezik: a kisugárzás. Mert hiába szép valaki, ha nincs kisugárzása, akkor oda a varázs. Számomra a kettő együtt létezik.”

Fotó: Appleheart

Szabó Pál Krisztián

2010-ben érkezett a koronázóvárosba, előbb az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián szerepelt, majd 2015-ben mutatkozott be a felnőttek között, azóta pedig a Fehérvár AV19 EBEL-keretének tagja.

Mit gondol a szépségről? „Számomra nem csak a külső, hanem a belső szépség is nagyon fontos. A nőiesség belülről fakad, a beszédben, a megnyilvánulásokban mutatkozik meg. Egy nő nem csak a szépségével boldogul az életben, hanem azzal, hogy talpraesett, jó humora van, és megállja a helyét minden helyzetben.”

Fotó: Appleheart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában