Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt.

2019.04.12. 11:26

Hírességek is várták az érdeklődőket a távhőszolgáltatás napján

Nyereményjátékkal és kalandtúrával várták az érdeklődőket a távhőszolgáltatás napja alkalmából pénteken az egri fűtőműben.

Süli K.

Az intézményben már hosszú évek óta megünneplik ezt a napot, ilyenkor is szeretnék megmutatni, hogy a távhő kényelmes, biztonságos és környezetbarát szolgáltatás.

Zsebe Albert, az Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt. Távhő divíziójának vezetője elmondta, mindig sokan látogatnak el a programra, most sem volt ez másként. Óvodás- és iskoláscsoportok, valamint számos érdeklődő ment el a fűtőműbe, ahol megismerhették az üzem azon részeit, amelyek egyébként nem látogathatók, és az ott folyó munkát is.

Sztárvendégek is gondoskodtak a jó hangulatról, az ügyfélszolgálaton ezúttal Zsombok Réka énekesnő és az Acoustic Planet együttes tagjai fogadták az érdeklődőket. Mivel az egri távfűtés idén ünnepli a negyvenhetedik születésnapját, ez alkalomból egy nyereményjátékkal is készültek, 9 óra 47 perckor papírrepülők szálltak fel a fűtőmű tetejéről, s akik később megtalálták ezeket, ajándékot kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában