végjáték

2019.04.03. 11:40

Rudi elrontotta a lányok örömét: kiakadt a hatvani amazon az Exatlonban

Három hónapnyi elképesztő küzdelem után az Exatlon Hungary versenyzői – köztük Rákóczi Renáta kick-box világbajnokunk – még nagyobb kihívás előtt állnak, hiszen teljes fordulatot vesz az extrém sport-reality.

Heol

A Bajnokok és Kihívók búcsút intenek a sokat emlegetett csapatszellemnek, a korábbi szövetségesekből egy pillanat alatt ellenfelek válnak, hiszen a verseny a célegyenesébe fordul.

Az egyéni célok és egyéni érdekek kerülnek előtérbe, ami egyre nagyobb feszültséget szül a játékosok között, akik mostantól kizárólag magukért küzdenek és a 20 millió forintos fődíjért.

A hatvani Rákóczi Reni kiemelkedően teljesített az eddigi játék folyamán. Kickboxosunk azonban kritikus pillanatokat is a háta mögött tudhat, a múlthéten ugyanis főszereplője lehetett a Exatlon legdrámaibb napjának is. A Bajnokos csúfos veresége után neki és Murvai Livinek kellett párbajoznia.

Rákóczi Reni már benne van az Exatlon Hungary TOP 8-as csapatában. A négyek viadalában a lányok is pályára lépnek, április 12-én pedig kiderül, ki a legjobb 3 női és legjobb 3 férfi exatlonista, majd újabb küzdelmek után kialakul a döntős csapat. Harc, feszültség, robbanásig feszült idegek és soha nem látott brutális, és egyben emlékezetes „testvérháborúk”. A már így is tapintható feszültség az egekbe robban az elkövetkezendő napokban, így érdemes követni minden hétköznap este az Exatlon Hungary versenyét.

A feszültség a Bajnokok csapatában egyre nagyobb. A lányoknak feltűnt, hogy társuk, Dombi Rudolf csak akkor tud futni, ha magáért kell küzdenie. A két amazonnak az sem tetszett, hogy Rudi kioktatta őket a szurkolásból.

A Bajnokok és a Kihívók számára elérkezett az utolsó lehetőség, hogy ma még csapatként működjenek együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában