Választás

2019.05.24. 15:32

Dudás Róbert is szavazásra buzdít

A politikus elmondta, nagy a választás tétje, szerinte a migráció mellett, az elvándorlás és a bérrabszolgaság kérdése is égetően fontos.

M. H.

Állítsuk meg a népességcserét! – ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken Dudás Róbert, Jobbikos Európa Parlamenti képviselőjelölt. Mint mondta, vasárnap választás lesz, melynek fő témája a migráció.

– Egy mindenki által fontos témáról beszélünk, ugyanakkor szeretnénk rávilágítani arra, hogy a bevándorlás mellett nagy kivándorlási hullámmal küzdünk – hangsúlyozta. Hozzátette, ma az országban népességcsere zajlik, szavai szerint a kormány pedig a migráció kérdését csak hangzatos szlogenként kezeli.

– Hazánkból 600 ezer honfitársunk költözött el, míg a kabinet 86 ezer migránst telepített be Magyarországra. Szavak szintjén harcolnak csak az illegális migráció ellen – fűzte hozzá Dudás Róbert.

A politikus elmondta, nagy a választás tétje, szerinte a migráció mellett, az elvándorlás és a bérrabszolgaság kérdése is égetően fontos.

– Arról kell döntenünk holnap, hogy a hazugságra, a megfélemlítésre vagy az igazságra voksolunk. Kérek mindenkit, hogy járuljon holnap az urnákhoz – zárta a tájékoztatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában