Elismerés

2019.05.29. 16:55

Kitüntették a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának kollégáit

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság hat munkatársa sokéves áldozatos munkájáért, s a környezetvédelemben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért kitüntetésben részesült.

M. H.

Pro Natura díjat vehetett át Schmotzer András a védett s Natura 2000 területek természeti értékeinek megőrzésében, a fenntartási tervek elkészítésében és minőségellenőrzésében, a nemzetközi pályázatok tervezésében, elkészítésében és végrehajtásában, a botanikai értékeink felmérésében, valamint a tudományos ismeretterjesztés területén végzett kiemelkedő tevékenységéért.

Pro Natura emlékplakettet kapott Harmos Krisztián, aki munkájával magas szinten szolgálja a hazai természetvédelem ügyét. Továbbá miniszteri elismerő oklevelet vehetett át Káli-Barta Orsolya, Császár Zsuzsanna Mónika. Ugyancsak ebben az elismerésben részesült Gombkötő Péter, aki az igazgatóság területén feltűnt nagyragadozók védelmében, megfigyelésében, a lakosság tájékoztatásában, valamint a Sándorfalván befogott medve megfelelő élőhelyre telepítésében végzett munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában