a szerencse fia

2019.05.11. 12:25

Rózsaszentmártoni nyerte el az autós show Mustangját

Az egyedi Ford Mustang Coupé friss tulajdonosa az 57 éves Szabó László lett.

Heol

Forrás: autószektor.hu

Minden eddiginél sokszínűbb és látogatottabb évadnyitót hozott a Hungexpóra a 14. AMTS Autó Show – számol be az autószektor.hu. Mint megtudtuk, az utolsó napon egy autót is kisorsoltak a rendezvény látogatói között. A kocsi szerencsés, új tulajdonosa a Heves megyei Rózsaszentmártonban élő Szabó László lett.

Az 57 éves férfi az átadási ceremónia alkalmával az autószektor.hu-nak elmondta: barátaival és családjával immár harmadik éve látogatója hazánk legnagyobb autóshowjának.

– A belépőjeggyel kaptunk egy három kérdéses kvízt, amit beikszeltem. Amikor bemondták, hogy a Mustangot egy bizonyos László nyerte, azt mondtam magamban: abból itt lehet vagy ezer. Akkor ment ki a vér a fejemből, amikor kiderült, hogy a nyertes én vagyok – fogalmazott a szerencsés.

Lászlónak egyébként nincs jogosítványa, a 22 éves fiának viszont már 3 éve van vezetői engedélye, úgyhogy az autó a családban marad.

Az aktuális JóAutók kínálat: új és használt Ford Heves megye területén a linkre kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában